paceUP! Nyhetsbrev Mars 2020

by

20 March 2020

Snabba på och hämta en kopp kaffe – det är dags för månadens läsning från paceUP!

16 700 användare!

Nu är vi över 16 700 paceUP-användare! Alltså gott om paceUP! vänner att följa i appen! Du kan skapa dina egna grupper i appen där du kan utmana dina vänner. Glöm inte att bjuda in din familj, kollegor och vänner till vårat gamifierade community. Ju fler desto roligare!

paceUP:s Virtuella Utmaning!

På grund av coronaviruset ställs många lopp in just nu. PaceUP! vill att du ska fortsätta vara träningsmotiverad och behålla dina mål, därför har vi skapat virtuella lopp och träningsgrupper! Det första virtuella loppet blir Premiärmilen:

  1. Du går med i den virtuella träningsgruppen HÄR med samma mailadress som du skapade ditt paceUP!-konto med.
  2. Logga alla dina aktiviteter i appen inför loppet och bli inspirerad av andra deltagares träning!
  3. RACE DAY: Spring 10 km vart du vill och när du vill den 28:e mars.
  4. För att vara med och tävla behöver du logga passet med GPS, genom att logga med paceUP!-appen eller en ansluten Garminklocka.
  5. Logga loppet som ”tävling” i appen.

Alla som går med i gruppen och springer den virtuella Premiärmilen har chans till att vinna träningskläder från Craft med paceUP!-logga. Vi kommer även presentera topplistor med de snabbaste löparna!

Lycka till! 🙏

 

paceUP! Tips!

För att ha koll på roliga tävlingar som Vårutmaningen, se till att följa oss på Facebook och Instagram!

Facebook
Instagram

PaceUP! Vårutmaning!

  Lisa Ring

 

Det är dags för paceUP:s Vårutmaning! Vi vill hålla dig motiverad och att du håller igång dina träningsrutiner under dessa speciella coronatider, så vi har skapat olika vårutmaningar med våra ambassadörer! 🌼

Våra ambassadörer, Lisa Ring & Frida Södermark, startade sina vårutmaningar i måndags, så gå med nu direkt! Utmaningarna pågår till och med den 12: e april och du kan gå med vilken dags som helst fram tills dess. Du får träningspepp från ambassadörerna och chans till att vinna träningskläder från oss! Så här gör du för att gå med:

  1. Klicka på namnet på den ambassadörs utmaning du vill gå med i (du kan kan gå med i båda!):
  2. Anmäl dig med samma mail som du skapade kontot med.
  3. Logga dina pass som vanligt i appen. Varje aktivitet är en chans till att vinna!

MyPages

Vi lanserade ”MyPages” förra sommaren – en grafisk sammanställning av alla dina träningsaktiviteter som är loggade på paceUP !. Logga in på ‘MyPages’ med ditt paceUP! användarnamn och lösenord här.

Det finns tre olika sidor tillgängliga när du har loggat in på ‘MyPages’

ACTIVITIES - Den här sidan visar en sammanfattning av din paceUP! säsong och dessutom en kalender med alla din loggade paceUP! aktiviteter.

STATISTICS - Statistiksidan visar samma sammanfattning av din paceUP! säsong, men också detaljerad statistik över alla aktiviteter du har loggat. Ta reda på hur mångsakilometer du sprang förra året eller hur många timmar du tränade totalt!

MY POSTS - Bloggsidan visar alla dina blogginlägg på paceUP!. Här kan du skriva om din träning och dina lopp. Ett kul sätt att inspirera andra med din träning och dina prestationer!

Med vänlig hälsningar,
paceUP!-teamet

Vi vill väldigt gärna ha er feedback! Om ni har frågor, funderingar eller kommentarer kommer ni kontakt med oss genom Facebook, Instagram eller genom e-mailadressen info@paceup.se

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.