Frida Södermark: Lopp mellan två amningar

1 September 2021

I helgen var vi i Idre för att springa Salming Idre Fjällmara. Eller inte jag. Ingen egentligen för detta lopp har fyra distanser där ingen är den klassiska maratondistansen. När vi fotade inför detta lopp förra året i juni visste ingen inkluderat mig själv att jag skulle ha en liten bebis nu. Vi sprang i magiska miljöer och hade det gött.

Nu var det dags med andra förutsättningar. Dock är stig inte min arena som ni vet vilket gjorde det skönt att jag “bara” skulle ut på den 12 kilometer långa sträckan. Behövde inga gels. Inga bars. Ingen ryggsäck. Men jag behövde en barnvakt. och det var en enkel match. Två kompisar anmälde sig direkt. Inte för att Klara på något sätt kräver dubbelbemanning men båda ville. Ammade strax inpå och gav mig iväg. Runt en liten fjällsjö. Över myrmark. Upp på Idre fjäll. Det var njutbart. Så njutbart. 80 minuter för mig själv i magisk natur. Barnvakterna var nästan besvikna. Klara hade ju bara sovit.

Vi gav oss iväg allihopa, barnvakterna och jag, för att heja fram de på de långa distanserna. Det var så roligt. Det var så uppskattat. Jag själv vet hur mycket energi hejande ger. Det var egentligen bara Klaras pappa som såg lite smamanbiten ut där vid 40k av 45. Han fick ta ultran för laget denna gång. För familjen. Det längsta han sprungit. Och när det värsta lagt sig efter målgång var han stolt över sig själv. Nog för att mitt lopp var njutbart. men jag längtar ut på de långa sträckorna igen efter dessa månader av amning.

 

/Frida

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Äntligen tävling Race report Ironman Finland Tahko/Kuopio

Äntligen blev det att tävla. Som jag väntat, tränat och laddat för detta lopp. Rapporten kommer någon månad sent. Jag är faktiskt nu på väg till...

Lisa springer vidare starkare, i skärgården med Per å når ÖTILLÖ VM-mål

På bussen kliver vi ombord 10.30. Trots att jag förberett mig i över 2 år blev det stressigt på söndagsmorgonen den 5e september 2021. Vad gör jag...

Andreas Ahlin: Tillbaks i vardagsrytmen

Nu har man kommit tillbaks från semestern och in i vardagsrytmen igen. Jag har kommit igång bra med träningen efter semestern och börjar känna ett...

Race Report Swedeman 2021

Bor man i Åre och är triatlet så är det klart man måste ta sig an Swedeman! När många större lopp har blivit inställda under pandemin valde jag att...

Frida Södermark: Lopp mellan två amningar

I helgen var vi i Idre för att springa Salming Idre Fjällmara. Eller inte jag. Ingen egentligen för detta lopp har fyra distanser där ingen är den...

Intervju med vinnaren av den 2:a säsongen 2021!

STORT grattis till Anna, vinnaren av den 2:a paceUP!-säsongen 2021! Här kommer en kort intervju med vinnaren: Namn: Anna Rolin Ålder: 53...

Jennys Sommarutmaning

Idag är sista dagen av Frida Södermarks Sommarutmaning, så glöm inte att logga dina sista pass idag 🌼. Varje aktivitet är en chans att vinna!...

paceUP! Nyhetsbrev Juni 2021

Newsletter in English  Snabba på och hämta en kopp kaffe - det är dags för månadens läsning från paceUP! Företagsutmaningar som skapar starkare...

🌼 Fridas Sommarutmaning 🌼

Nu när många lopp och gemensamma träningspass fortsatt ställs in får vi se till att peppa varandra extra mycket. PaceUP! vill hålla dig fortsatt...

Run4Nepal – A Virtual Running Race

EWB KTH is organizing an event called Run4Nepal which will be a virtual running race taking place from May 17th to May 23rd, 2021.  Here...

Äntligen tävling Race report Ironman Finland Tahko/Kuopio

Äntligen blev det att tävla. Som jag väntat, tränat och laddat för detta lopp. Rapporten kommer någon månad sent. Jag är faktiskt nu på väg till...

Lisa springer vidare starkare, i skärgården med Per å når ÖTILLÖ VM-mål

På bussen kliver vi ombord 10.30. Trots att jag förberett mig i över 2 år blev det stressigt på söndagsmorgonen den 5e september 2021. Vad gör jag...

Andreas Ahlin: Tillbaks i vardagsrytmen

Nu har man kommit tillbaks från semestern och in i vardagsrytmen igen. Jag har kommit igång bra med träningen efter semestern och börjar känna ett...

Race Report Swedeman 2021

Bor man i Åre och är triatlet så är det klart man måste ta sig an Swedeman! När många större lopp har blivit inställda under pandemin valde jag att...

Frida Södermark: Lopp mellan två amningar

I helgen var vi i Idre för att springa Salming Idre Fjällmara. Eller inte jag. Ingen egentligen för detta lopp har fyra distanser där ingen är den...

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.