Frida Södermark: Lopp mellan två amningar

1 September 2021

I helgen var vi i Idre för att springa Salming Idre Fjällmara. Eller inte jag. Ingen egentligen för detta lopp har fyra distanser där ingen är den klassiska maratondistansen. När vi fotade inför detta lopp förra året i juni visste ingen inkluderat mig själv att jag skulle ha en liten bebis nu. Vi sprang i magiska miljöer och hade det gött.

Nu var det dags med andra förutsättningar. Dock är stig inte min arena som ni vet vilket gjorde det skönt att jag “bara” skulle ut på den 12 kilometer långa sträckan. Behövde inga gels. Inga bars. Ingen ryggsäck. Men jag behövde en barnvakt. och det var en enkel match. Två kompisar anmälde sig direkt. Inte för att Klara på något sätt kräver dubbelbemanning men båda ville. Ammade strax inpå och gav mig iväg. Runt en liten fjällsjö. Över myrmark. Upp på Idre fjäll. Det var njutbart. Så njutbart. 80 minuter för mig själv i magisk natur. Barnvakterna var nästan besvikna. Klara hade ju bara sovit.

Vi gav oss iväg allihopa, barnvakterna och jag, för att heja fram de på de långa distanserna. Det var så roligt. Det var så uppskattat. Jag själv vet hur mycket energi hejande ger. Det var egentligen bara Klaras pappa som såg lite smamanbiten ut där vid 40k av 45. Han fick ta ultran för laget denna gång. För familjen. Det längsta han sprungit. Och när det värsta lagt sig efter målgång var han stolt över sig själv. Nog för att mitt lopp var njutbart. men jag längtar ut på de långa sträckorna igen efter dessa månader av amning.

 

/Frida

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Testing

How are things working? Magnus

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Jenny Nae: Å-simmet

Så var året sista open water simning gjord. Den 15 september gick Å-simmet, en öppetvatten tävling där mansimmar 3300 m i Lödde Å i skåne. Denna...

Intervju med vinnaren av den 3:e säsongen 2021!

STORT grattis till Kjell-Arne, vinnaren av den 3:e paceUP!-säsongen 2021! Här kommer en kort intervju med vinnaren: Namn: Kjell-Arne Ålder: 73 år...

Intervju med vinnaren av den 2:a säsongen 2021!

STORT grattis till Anna, vinnaren av den 2:a paceUP!-säsongen 2021! Här kommer en kort intervju med vinnaren: Namn: Anna Rolin Ålder: 53...

Jennys Sommarutmaning

Idag är sista dagen av Frida Södermarks Sommarutmaning, så glöm inte att logga dina sista pass idag 🌼. Varje aktivitet är en chans att vinna!...

paceUP! Nyhetsbrev Juni 2021

Newsletter in English  Snabba på och hämta en kopp kaffe - det är dags för månadens läsning från paceUP! Företagsutmaningar som skapar starkare...

🌼 Fridas Sommarutmaning 🌼

Nu när många lopp och gemensamma träningspass fortsatt ställs in får vi se till att peppa varandra extra mycket. PaceUP! vill hålla dig fortsatt...

Testing

How are things working? Magnus

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Jenny Nae: Å-simmet

Så var året sista open water simning gjord. Den 15 september gick Å-simmet, en öppetvatten tävling där mansimmar 3300 m i Lödde Å i skåne. Denna...

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.