Jenny Nae: Summering 2020 & mål 2021

2 January 2021

Så hur ska jag summera 2020 – året började bra men slutade snabbt! Det var året med många besvikelser men också tid för reflektion och tacksamhet! Tacksam för att jag har jobb, att jag och min familj är friska och att vi kan träna trots pandemin! Jag ser verkligen fram emot 2021 och nytt hopp har väckts om en lite mer normal vardag igen i och med vaccinet!

Under våren ställdes alla löptävlingar in men hoppet levde ändå kvar att triathlontävlingar skulle kunna genomföras under sommaren så träningen fortsatte fokuserat mot målsättningarna under sommaren. Men med allt fler tävlingar som ställdes in med kort varsel och jag laddade om inför något nytt så tröttnade jag till slut på att jaga eventuella tävlingar och la ner alla race! Istället tränade jag på med det jag kände för och jag testade på swim-run för första gången vilket var superkul, det var något nytt utan förväntningar vilket var precis vad jag behövde för att hålla uppe motivationen!

Hela hösten har jag kunnat träna på bra och bygga en grund inför 2021 (förutom en liten skada i knät som gjorde att jag inte kunde springa på 5-6 veckor). Jag har haft turen att kunna simma och har därmed gjort det mer än vanligt under nov-dec när jag inte kunnat springa. Nu har löpningen börjat fungera igen och jag njuter av att kunna springa smärtfritt och jag ser fram emot att komma igång med lite mer fart i löpningen snart!

Vilka målsättningar har jag då inför 2021 – det är fortfarande svårt att planera och jag tror tyvärr inte det kommer blir några tävlingar under våren men jag håller tummarna för att det blir SM i hel och halvdistans och att Ironman Kalmar kan genomföras (och att det är pro damerna i år). Sen ser jag fram emot lite löptävlingar i höst! Men allt är osäkert och vi får se vad som händer, men jag tänker vara beredd om och när vi får tävla igen!!!

Gott nytt år – nu kör vi 2021!!! ❤🎆

 

Med vänlig hälsning,

Jenny Nae

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Lisa springer vidare med östgötska sjöar

Låt Lisa för alltid vara Lisa. A:s farfar är nu uppe hos min morfar, farfar mormor och farmor. Nej man är tyvärr inte för alltid ung. Vi skickar...

Loulou Eriksson: Så lurade vi ut barnen

Nej, jag vill inte, måste göra klart det här Nej, jag vill inte, det är för kallt Nej, jag vill inte, det är för varmt Våra två yngsta hade alltid...

LISA SPRINGER VIDARE RUNT EN LUND AV JÄRN OCH FICK ONT I EN HÄL 🙂

Det är nytt år. Söndag morgon. Kaffe. Ensam i bilen. Minus ute. Trots att ja tyckte ja sov lite för länge som till 8 så fångar ja otrolig soluppgång...

Loulou Eriksson: Från 50 steg till 10.000

November och december som gick har varit tunga. Mörkt och trist, solen har knappt varit synlig alls. Jag brukar ändå ta mig igenom de mörka...

Jenny Nae: Summering 2020 & mål 2021

Så hur ska jag summera 2020 - året började bra men slutade snabbt! Det var året med många besvikelser men också tid för reflektion och tacksamhet!...

Uppdaterade och Förbättrade Appar

Newsletter in English  Vi jobbar vidare med att förbättra paceUP!-appen både för Android och iOS. De senaste uppdateringarna som lanserats nu i...

2020 Q4 – SEASON WINNER!

English text after the Swedish version Ett STORT grattis till Lisa som tog hem den sista paceUP!-säsongen 2020! Här kommer en intervju med vinnaren:...

paceUP! Nyhetsbrev December 2020

Newsletter in English  Snabba på och hämta en kopp kaffe – det är dags för månadens läsning från paceUP! God fortsättning! Hoppas du har haft en...

The December Challenge

Det är dags för Decemberutmaningen! Från och med den 7/12 till och med den 13/12 pågår tävlingen där du har chans att vinna träningskläder från...

paceUP! Nyhetsbrev November 2020

Newsletter in English  Snabba på och hämta en kopp kaffe - det är dags för månadens läsning från paceUP! The paceUP! Community! Lär känna vårt...

Lisa springer vidare med östgötska sjöar

Låt Lisa för alltid vara Lisa. A:s farfar är nu uppe hos min morfar, farfar mormor och farmor. Nej man är tyvärr inte för alltid ung. Vi skickar...

Loulou Eriksson: Så lurade vi ut barnen

Nej, jag vill inte, måste göra klart det här Nej, jag vill inte, det är för kallt Nej, jag vill inte, det är för varmt Våra två yngsta hade alltid...

LISA SPRINGER VIDARE RUNT EN LUND AV JÄRN OCH FICK ONT I EN HÄL 🙂

Det är nytt år. Söndag morgon. Kaffe. Ensam i bilen. Minus ute. Trots att ja tyckte ja sov lite för länge som till 8 så fångar ja otrolig soluppgång...

Loulou Eriksson: Från 50 steg till 10.000

November och december som gick har varit tunga. Mörkt och trist, solen har knappt varit synlig alls. Jag brukar ändå ta mig igenom de mörka...

Jenny Nae: Summering 2020 & mål 2021

Så hur ska jag summera 2020 - året började bra men slutade snabbt! Det var året med många besvikelser men också tid för reflektion och tacksamhet!...

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.