Lisa springer vidare och vÀxer 76.4km till ?

18 November 2020

VÀrldsrekord 2 eller 100 jag. 100 tystnad igen. Leende dag och lÀrdomar. Ett steg i taget alltid Àlska Lisalöpningen.

❀?♀?‍♀ Blev inte 100 km men tron att de kan gĂ„ nĂ€r det sker igen Ă€r riktigt leende vĂ€lbehövligt stĂ€rkt. SĂ„ jĂ€vla GLAD. För hur jag lyckades igen mentalt. Att ha lyckats med energi innan och speciellt sömn (somnade 20.30 o sov chill med snooze till 6.40). KĂ€nna att ja e stark de timmar de gĂ€ller liksom! Trots strul med bandet efter 30min. Ledde till byte. Mentalt bara nej tĂ€nker kanske mĂ„nga men jag i de en mening. Meningen va att ja trots dĂ„lig tro pĂ„ min form att ja skulle springa snabbare sĂ„ sprang finare i 4.34 tempo. Hanterade lidande med tĂ„n tidigt. Skav mellan benen. IllamĂ„ende samt kramp-ryck i höger ben redan innan 40km. StĂ€llde om o bara 75km gĂ€ller. O de blev sĂ„ roligt! VĂ€rldsrekord igen. O jĂ€vlar ja mĂ„r fint nu Wow . LĂ€rt mig Ă€nnu mer om hur jĂ€vla grym och uthĂ„llig jag Ă€r. Steget ser tydligen lika ut efter en mil som efter 70km Mentala strategier och va omgiven av rĂ€tt leende mĂ€nniskor. KĂ€nslan att nĂ„ 76.4 betyder allt mer Ă€n vĂ€rldsrekord som e en grym leende bonus. Tack LLSSWR o Leende Lisa ❀???

Livet fortsatte som vanligt pÄ jobbet torsdag fredag. Underbara A.  Lördagen spenderades utomhus med en magisk och lÄng ensamvandring. Mellan Borghamn och Vadstena. Faktiskt 24km. SÄ veckan slutade liksom med 100 km ÀndÄ! Allt gÄr med bersÄ. I bersÄ kopp startade söndagen. Starkt kaffe tidigt med Albin. 1h trainer till skidskytte och inspirerande Stina. En mysig modig tur utomhus. Pyssel med vÀxter. Rens i garderober och höra röster frÄn dem som betyder mest.  Njuter sÄklart att onsdagen blev en rekorddag. Men njuter mest av att kÀnna en stor leende kÀnsla av Lisalivet. Att alltid kunna springa och kÀnslan av att fortsÀtta vÀxa mer Àn 76.4km Àr möjlig! Kanske ett Àventyr redan sista dagarna av Äret? Jag har mitt mÄl att springa lÀngre o lÀngre varje Är. AlltsÄ över 101 nu..

PÄ ultramarathon o deras pod kommer det en intervju i nÀsta vecka.  Ett avsnitt tillsamman med min egen idol o förebild. Sveriges absolut bÀsta kondiutionsidrottskvinna Tove Alexandersson. Wow. Nypa sig i armen o lyckotÄrar.

Imorgon springer jag hursom igĂ„ng en ny period med bara mina Lisasdrömmar stöttad av de som accepterar förstĂ„r och ler av mina drömmar!  Sen Ă„ker jag och jobbar pĂ„ vĂ€rldens mest leende jobb. Nu sipprar jag vin. Ler och kĂ€nner mig lycklig. Alltid 100 jag, Lisa. Det, precis det som Ă€r viktigt♀❀?‍♀

/Ambassadör Lisa Ring

1 Comment

  1. Marie-Louise Karlander

    Grattis och mysig lÀsning.

    Reply

Submit a Comment

Please Login to Comment.

J-3 !!!

Le calme avant la tempĂȘte, ça chauffe ! J-3 avant le dĂ©but de votre immense dĂ©fi !

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vÄr Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den Àrliga, roliga och hÀftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bÀsta lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra pÄ att lyssna pÄ radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion stÄr pÄ fÄr jag svÄrt att hÄlla ordning pÄ...

Lisa springer vidare med Stockholm ❀ LisahjĂ€rtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en mÄndag ute i naturen, som jag aldrig berÀttade om att jag publicerat fÄr ni gÀrna lÀsa...

Jenny Nae: Å-simmet

SĂ„ var Ă„ret sista open water simning gjord. Den 15 september gick Å-simmet, en öppetvatten tĂ€vling dĂ€r mansimmar 3300 m i Lödde Å i skĂ„ne. Denna...

J-3 !!!

Le calme avant la tempĂȘte, ça chauffe ! J-3 avant le dĂ©but de votre immense dĂ©fi !

Intervju med vinnaren av den 3:e sÀsongen 2021!

STORT grattis till Kjell-Arne, vinnaren av den 3:e paceUP!-sĂ€songen 2021! HĂ€r kommer en kort intervju med vinnaren: Namn: Kjell-Arne Ålder: 73 Ă„r...

Intervju med vinnaren av den 2:a sÀsongen 2021!

STORT grattis till Anna, vinnaren av den 2:a paceUP!-sĂ€songen 2021! HĂ€r kommer en kort intervju med vinnaren: Namn: Anna Rolin Ålder: 53...

Jennys Sommarutmaning

Idag Ă€r sista dagen av Frida Södermarks Sommarutmaning, sĂ„ glöm inte att logga dina sista pass idag đŸŒŒ. Varje aktivitet Ă€r en chans att vinna!...

paceUP! Nyhetsbrev Juni 2021

Newsletter in English  Snabba pÄ och hÀmta en kopp kaffe - det Àr dags för mÄnadens lÀsning frÄn paceUP! Företagsutmaningar som skapar starkare...

J-3 !!!

Le calme avant la tempĂȘte, ça chauffe ! J-3 avant le dĂ©but de votre immense dĂ©fi !

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vÄr Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den Àrliga, roliga och hÀftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bÀsta lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra pÄ att lyssna pÄ radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion stÄr pÄ fÄr jag svÄrt att hÄlla ordning pÄ...

Lisa springer vidare med Stockholm ❀ LisahjĂ€rtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en mÄndag ute i naturen, som jag aldrig berÀttade om att jag publicerat fÄr ni gÀrna lÀsa...

Jenny Nae: Å-simmet

SĂ„ var Ă„ret sista open water simning gjord. Den 15 september gick Å-simmet, en öppetvatten tĂ€vling dĂ€r mansimmar 3300 m i Lödde Å i skĂ„ne. Denna...

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.