10 March 2020

3,5 år sedan senaste blogginlägget, då nyopererad efter avsliten biceps under en rugbymatch. Körde bra rehab men det tog ett år innan jag kände mig ungefär tillbaka på samma nivå. Mina pullups har dock aldrig kommit tillbaka.

Som bandytränare blir säsongen lite mer cyklisk än tidigare. Under säsong hinner jag mest med underhållsträning för min egen del. Relativt många, korta pass men inte riktigt energin till att köra hårt. Rinkbandy 1-2 ggr i veckan inverkar också det på energinivåerna och det blir mest ren styrketräning och mindre WOD/cirkelträning..

Mars-Juni samt Augusti-Oktober blir det mer skivstång uppblandat med en del MTB.

Ambitionen i år blir att börja köra lite CFFB pass igen och se hur kroppen reagerar. Minst 4 pass i garaget i veckan varav 3 st CFFB. 1-2 MTB på det så blir det nog en bra vår.

Återkommer!

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.