VO2 block ✔️

11 February 2020

Tillbaka i Skellefteå och Sverige. Simmade i Märsta mellan flighterna. Det är skönt. Några dagar senare startade ett träningsblock med 9 st pass på 9 dagar. Under helgerna var det en dag med två pass och då måste det gå 5 timmar emellan. Gjorde detta block förra året också. I år har jag dessutom sprungit varje dag 11 dagar i streck. Imorgon har jag bara simning. Det har gått riktigt bra köra alla pass. De tre sista var lite tuffare mentalt genomföra. Lördagens cykelfyror med mjölksyra halva intervallen var tufft. För att inte tala om löpbandsfyror med lutning på söndagen. Jag fick hålla i mig då jag sprang för att inte vingla av. Igår avslutade jag blocket med platta löpbandsfyror. En befrielse slippa lutning. Nu följer några dagar med återhämtningspass. Därefter har coach skrivit vägvalet i programmet. Antingen ett VO2 block till eller tävlingsspecifikt, mer tröskel med andra ord. Svårt veta vad som är bäst, vad kommer göra mig snabbare i slutändan. Har vad jag gör nu i februari betydelse för hur det går på A-tävling i augusti. Det är frågan.  Tittar man ut genom fönstret, tyvärr inte riktigt lika fint som på bilden längre, så är det enklare genomföra VO2 block igen, men det tar rätt mycket ur kroppen.

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.