Jenny Nae: planering & mål för 2020

24 February 2020

Då har 2020 kommit igång ordentligt och planer börjar smidas inför säsongen. Mitt år startade lite segt med en trög förkylning som hållit mig tillbaka från tyngre träning! Men nu är jag äntligen igång igen!

I skrivande stund så har jag precis varit en vecka i fjällen för utförsåkning med barnen och längdskidåkning för mig och mannen. Tyvärr så är inte vintern i Sverige som den brukar detta året så vi hade lite otur med vädret. Första dagen när vi kom upp så regnade det vilket gjorde att längdspåren blev till vattenpölar och enbart en sträcka på 1 km fanns att åka på. Det blev istället en del löpning, däribland ett långpass nerför hela berget och upp igen, en kul utmaning som innebar en hel del höjdmeter, 26,5 km med runt 500 höjdmeter som majoriteten kom de sista 7 km.

Sen kom det lite snö på torsdagen, då kunde vi få till ett längdskidpass på fredagen innan det regnade igen på lördagen. Inte riktigt veckan vi hade tänkt oss men det blev hyfsat bra ändå, vi fick några härliga dagar i backen med barnen, och det var ju prio ett!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu är jag tillbaka hemma och in i rutinerna igen med pusslandet av träning, jobb och barnen. En ständig utmaning som vi får till hyfsat bra ändå! Förutom träningen så har jag denna våren ett annat mål som ska uppnås, min disputation (doktorsexamen). Detta påverkar min träning en del då jag måste prioritera mina deadlines inför disputationen.  Därmed kommer jag fokusera vår och tidig sommar på lopp upp till medeldistans och sen fokusera på fulldistanslopp under sensommar och höst, med IM Kalmar som ett av målen. Jag ser fram emot att kicka igång säsongen med lite löplopp inom kort, med det första om bara 2 veckor, Stävie Trail, ett lokalt trevligt lopp i Kävlinge kommun!

Ha det fint!

/Jenny

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Jenny Nae: Å-simmet

Så var året sista open water simning gjord. Den 15 september gick Å-simmet, en öppetvatten tävling där mansimmar 3300 m i Lödde Å i skåne. Denna...

Frida Södermark: Mara med Klara

Inte trodde jag att det så snart efter Klaras födsel skulle bli tal om mara. Men om två veckor ganska exakt så är det dags och med ett snabbare mål...

Natalie Persson: Digitala Göteborgsvarvet & Lidingöloppet 2021

Mitt första lopp efter Swedeman skulle ha varit Göteborgsvarvet den 11:e september men bara några veckor innan loppet skulle ha blivit av kom...

Viktig uppdatering: Ändringar i API för att anpassa paceUP! till Garmin

Kära paceUP! Användare, Vi kontaktar er för att informera om viktiga ändringar gällande vår integration med Garmin. Garmin har meddelat ändringar i...

Urgent Update: API Changes Required for Garmin Integration

Dear paceUP! Users, We are reaching out to inform you of important changes regarding our integration with Garmin. Garmin has announced modifications...

paceUP! Nyhetsbrev – Februari 2024

Träningsåret har rivstartat på paceUP! och vi är redan inne i februari. Med nya kunder och nya välgörenhetssamarbeten känner vi oss övertygade om...

paceUP! Nyhetsbrev – November 2023

Lanseringen av paceUP! Tyskland är live och vi har tagit oss an den kanadensiska marknaden! Hela paceUP! plattformen finns nu tillgänglig på tyska...

Fånga hälsa och energi på 5 Minuter med paceUP!s populära skrivbordsträning

I dagens moderna arbetsmiljö spenderar vi allt mer tid framför våra skrivbord, och det är vanligt att bli fast i en stillasittande position under...

Uppdatering

Dags för en liten notering igen. Efter nytt jobb 2018 blev träningen lidande men ur det perspektivet blev pandemin en räddning. 2020-2021 blev det...

30 minuter om dagen med paceUP! är allt som behövs

Att träna 30 minuter om dagen är en viktig del av att upprätthålla en hälsosam livsstil. Regelbunden motion kan bidra till att minska risken för...

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.