Jenny Nae: planering & mål för 2020

24 February 2020

Då har 2020 kommit igång ordentligt och planer börjar smidas inför säsongen. Mitt år startade lite segt med en trög förkylning som hållit mig tillbaka från tyngre träning! Men nu är jag äntligen igång igen!

I skrivande stund så har jag precis varit en vecka i fjällen för utförsåkning med barnen och längdskidåkning för mig och mannen. Tyvärr så är inte vintern i Sverige som den brukar detta året så vi hade lite otur med vädret. Första dagen när vi kom upp så regnade det vilket gjorde att längdspåren blev till vattenpölar och enbart en sträcka på 1 km fanns att åka på. Det blev istället en del löpning, däribland ett långpass nerför hela berget och upp igen, en kul utmaning som innebar en hel del höjdmeter, 26,5 km med runt 500 höjdmeter som majoriteten kom de sista 7 km.

Sen kom det lite snö på torsdagen, då kunde vi få till ett längdskidpass på fredagen innan det regnade igen på lördagen. Inte riktigt veckan vi hade tänkt oss men det blev hyfsat bra ändå, vi fick några härliga dagar i backen med barnen, och det var ju prio ett!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu är jag tillbaka hemma och in i rutinerna igen med pusslandet av träning, jobb och barnen. En ständig utmaning som vi får till hyfsat bra ändå! Förutom träningen så har jag denna våren ett annat mål som ska uppnås, min disputation (doktorsexamen). Detta påverkar min träning en del då jag måste prioritera mina deadlines inför disputationen.  Därmed kommer jag fokusera vår och tidig sommar på lopp upp till medeldistans och sen fokusera på fulldistanslopp under sensommar och höst, med IM Kalmar som ett av målen. Jag ser fram emot att kicka igång säsongen med lite löplopp inom kort, med det första om bara 2 veckor, Stävie Trail, ett lokalt trevligt lopp i Kävlinge kommun!

Ha det fint!

/Jenny

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Jenny Nae: Å-simmet

Så var året sista open water simning gjord. Den 15 september gick Å-simmet, en öppetvatten tävling där mansimmar 3300 m i Lödde Å i skåne. Denna...

Frida Södermark: Mara med Klara

Inte trodde jag att det så snart efter Klaras födsel skulle bli tal om mara. Men om två veckor ganska exakt så är det dags och med ett snabbare mål...

Natalie Persson: Digitala Göteborgsvarvet & Lidingöloppet 2021

Mitt första lopp efter Swedeman skulle ha varit Göteborgsvarvet den 11:e september men bara några veckor innan loppet skulle ha blivit av kom...

Coast to Coast USA – på cykel!

Jonas Albäck har gjort en ’Coast to Coast’ på cykel och ligger efter det etta i paceUP!s Topp 100 liga. Vi fick möjligheten att intervjua honom om...

J-3 !!!

Le calme avant la tempête, ça chauffe ! J-3 avant le début de votre immense défi !

Intervju med vinnaren av den 3:e säsongen 2021!

STORT grattis till Kjell-Arne, vinnaren av den 3:e paceUP!-säsongen 2021! Här kommer en kort intervju med vinnaren: Namn: Kjell-Arne Ålder: 73 år...

Intervju med vinnaren av den 2:a säsongen 2021!

STORT grattis till Anna, vinnaren av den 2:a paceUP!-säsongen 2021! Här kommer en kort intervju med vinnaren: Namn: Anna Rolin Ålder: 53...

Jennys Sommarutmaning

Idag är sista dagen av Frida Södermarks Sommarutmaning, så glöm inte att logga dina sista pass idag 🌼. Varje aktivitet är en chans att vinna!...

J-3 !!!

Le calme avant la tempête, ça chauffe ! J-3 avant le début de votre immense défi !

Lisa springer vidare med en smile and wave festival och vmkvartett

Vi gjorde ett val! Vi skapade vår Smile and Wave festival! I la France och vi kan i Cannes. Nu spelas den ärliga, roliga och häftiga film upp om hur...

Loulou Eriksson: Mina bästa lyssnartips för promenaden

Jag har aldrig varit bra på att lyssna på radion hemma. Man förflyttar sig hela tiden och om radion står på får jag svårt att hålla ordning på...

Lisa springer vidare med Stockholm ❤ Lisahjärtat

Mina tankar som jag skrev för exakt en vecka sedan. Efter en måndag ute i naturen, som jag aldrig berättade om att jag publicerat får ni gärna läsa...

Jenny Nae: Å-simmet

Så var året sista open water simning gjord. Den 15 september gick Å-simmet, en öppetvatten tävling där mansimmar 3300 m i Lödde Å i skåne. Denna...

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.