Race Report Sala Silverman

by

29 August 2019

I lördags avgjordes Triathlon-SM i medeldistans i Sala. 1930 m simning, 90 km cykling följt av 21,1 km löpning. Vår ambassadör Jenny Nae gjorde riktigt bra ifrån sig och fick kliva upp på prispallen! Här kommer hennes Race Report:

Simningen var lite stökig i starten men det spred snabbt ut sig och jag kunde hitta mitt tempo. Kom upp ur vattnet på en bra tid för mig, troligen nytt PB. Nöjd med den!

Cyklingen gick på en snabb och vacker 3 varvsbana (lite kort). Kunde hålla mig till planerade watt och energiplanen kändes bra! Äntligen fick jag till en cykling som jag är nöjd med!

Kom in till löpningen samtidigt som 2 andra tjejer och visste då att jag är snabbare än dem på löpningen, så det kändes tryggt. Däremot visste jag inte riktigt vart jag låg. Jag sprang sen ganska snabbt ikapp Jenny Nilsson som låg 2:a och när jag hade passerat henne kände jag mig ganska säker på att det skulle gå vägen att hålla 2:a platsen.

Photo cred: https://droneriet.se

Det var varmt ute på löpet och jag kände mig lite överhettad innan första vätskestationen! Eftersom jag visste att jag inte var hotad bakifrån så kunde jag springa i ett behagligt tempo utan att pusha mig och springa i mål på en stabil 2:a plats.

En uppgradering från förra årets brons kändes väldigt bra! 😉

Photo cred: Mirella Carlsson

 

Med vänliga hälsningar,

Jenny

0 Comments

Submit a Comment

Please Login to Comment.

Want new articles before they get published?
Subscribe to our Awesome Newsletter.